Een nieuw jaar, een nieuw begin, nieuwe moed om aan nieuwe dingen te beginnen, nieuwe goede voornemens etc etc. Ook ik heb zo van die ideeën...
2015 zal voor mij in het teken staan van 'nieuwe dingen'. En dan bedoel ik: nieuwe reizen/bestemmingen, nieuwe ingrediënten en recepten in mijn keuken, nieuwe mensen, een nieuwe taal leren en nadenken over nieuwe opportuniteiten voor de toekomst (zakelijk).
Ik speel al lange tijd met het idee om m'n eigen zaak te hebben. Welnu, ik ben maandelijks beginnen sparen om een potje te hebben tegen 2016, dat in het teken zal staan van 'realiseren'. Maar ik moet nog goed broeden op die ideeën en nog veel ervaringen opdoen en bijleren. In 2015 mag ik dus nog dromen en plannen, volgend jaar is het 'for real'!
Voor ik aan mijn nieuwe doelenlijstjes begin, moet ik mijn meest recente bucketlist eens onder de loep nemen, want die 29 doelen die ik had, zijn nog niet gerealliseerd! :o Flexibel als ik ben, heb ik mezelf wel uitstel gegeven tot de 29e dag van het nieuwe jaar. Mijn lijst, dus mijn regels. Handig toch?!
Een eerste voornemen voor 2015 die ik al ga verklappen, is om nóg gezonder te eten. Ik was vorig jaar goed begonnen: in het voorjaar full time clean eating en bijna dagelijks naar de gym, maar ergens halverwege het jaar is dat omgeslagen. Lame excuus wel...mijn werk slorpte mij volledig op, waardoor ik geen energie meer had voor iets anders. Veel mensen zullen dat gevoel wel ooit hebben, maar belangrijk is om tijdig een halt toe te roepen aan dergelijk fenomeen. We werken toch om te leven en niet omgekeerd?!
Dit weekend heb ik al een stap in de goede richting genomen en bord vol vitamientjes klaargemaakt.
Groentenpotje met quinoa, kalkoenfilet , geroosterde amandelschilfers en zonnebloempitten.
Labels: Ady's Kitchen, Life